top of page

Waarom een eigen webshop?Een nieuwe stap waar ik al 2 jaar achter de schermen aan werk. Mijn eigen webshop, een manier om mijn collectie in de wereld te zetten, op mijn manier.

Eindelijk iets wat alleen van mezelf is en met de producten die ik op een zeker moment nodig had en mijn goesting niet vond in de consumptie wereld.


De webshop is het resultaat van een intens proces met photoshoots door Hartmut, de juiste formulering van teksten door copywriter Joke en de uren keuzes maken samen met webdeveloper Veronica.Altijd fijn als je laat weten wat je ervan vindt!

Dus achter elk product wat je vindt op deze webshop schuilt een verhaal van eigen behoefte. Met 1 uitzondering:

een eerste gipsmal werd gemaakt van een kartonnen festivalbekertje.

Dan volgde de druppelvorm voor de waterverstuiver omdat ik enkel spuuglelijke versies vond in keramiek en verder enkel plastieken versies.

De diepe schaal en het schoteltje werden geboren op de draaischijf.

De wijnroomer is een creatie omdat ik geen geschikt wijnglas vond.

De bowl draaide ik op vraag van Bart en Eva van de Rocklobster City Lodge. Zij hadden nood aan een kommetje om fruitsalade bij het ontbijt te presenteren.Zo zal je bij B.LAB nooit een volledig traditioneel 'servies' vinden want dat is niet mijn doel. Ik wil functionele objecten maken, fijn voor het oog en zacht en comfortabel in de hand, voor dagelijks gebruik.


Met mijn handgemaakte keramiek wil ik je schoonheid schenken, mensen samenbrengen en je een rustpunt bezorgen in je drukke dag. En dat doe ik met een maximaal respect voor wat ons omringt: de natuur.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page