top of page

Personaliseer jouw favoriete B.LAB product!

Ontdek hoe dit in zijn werk gaat!


Babs-Lab kan alle producten uit de tableware collectie personaliseren voor jou.

Schenk een uniek handgemaakt cadeau door jouw persoonlijke tekst toe te voegen. Op zoek als bedrijf naar een relatiegeschenk voor je klanten? Laat je logo op een product bakken.

Hoe gaat dat in het werk? Hieronder ontdek je enkele voorbeelden die ik recent maakte.

Johan was op zoek naar een kadootje voor zijn dochters, schoonzoon en kleindochter. Ze kregen elks een waterverdamper met hun namen subtiel aan de zijkant.

We kozen samen het lettertype. De letters worden vervolgens op de biscuit gebakken druppels geplaatst, geglazuurd en een 2de maal gebakken op 1230°.


Ik mocht ze zelf overhandigen en niets is fijner dan blije gezichten te zien bij de het uitpakken van een handgemaakt cadeau.


Een filmpje van het proces
Een heel andere opdracht was het personaliseren van ontbijtbowls voor de Rock Lobster in hartje Antwerpen. Deze geweldige citylodge serveert een fris fruitslaatje bij het ontbijt. Het logo van deze B&B werd aangebracht met transfer op de geglazuurde kommetjes en de bowls kregen een extra transfer bak in de oven. Zo'n opdracht is enkel interessant bij grote aantallen. Je betaalt de extra kost van de transfer en de extra bakbeurt in de oven.


Een filmpje van het proces? Lees de blog " Limited Edition "


Het personaliseren van de producten vraagt extra tijd. Hou rekening met 3 tot 4 weken productietijd, afhankelijk van het aantal.


Interesse? Stuur me een bericht via info@babs-lab of laat een bericht achter via de websiteRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page